Thursday, August 22, 2019

EMJAC PROJECT

ВСТУП
EMJAC — це блокчейн-основа на зеленій / відновлювальній енергетичній платформі, яка є основною метою переробки поводження з відходами (шини) в зелену енергію.
Зі зростаючою потребою в енергії для здійснення різних економічних заходів останнє, що ви хочете зробити, — це нерозумно використовувати енергію світу. Це одна з основних причин, чому енергетики радять, щоб люди робили все можливе, щоб зберегти енергію, наскільки це можливо. Нижче наведено кілька причин того, чому переробка відходів, таких як шини, має важливе значення для нашого суспільства

Зменшене забруднення повітря

Атмосфера час від часу постійно заповнює забруднювачі повітря. Завдяки побічним продуктам, які виробляються з однієї або двох технологічно вдосконалених систем. Якщо ми продовжуємо заповнювати свої повітряні простори цими шкідливими речовинами, то дуже скоро земля стане непридатною для нас усіх. Ось чому нам потрібно стримувати горіння шин; він виділяє в атмосферу шкідливі гази — вуглецеві гази.

Небезпеки для навколишнього середовища

Якщо шини вважаються непридатними, їх скидають на сміттєзвалища. Проблема з цим кроком полягає в тому, що вони не є біологічно розкладаються. Їм потрібно дуже довго, щоб розкластися. Не надто ламаючи голову, ви зрозумієте, що вихід із цього — переробити використані шини. Це заощадить багато простору землі

Причини здоров’я

Сміттєзвалища для старих шин є зручним середовищем для розведення комарів. Забезпечення такого оточення лише збільшить ризик зараження людей однією або двома хворобами. Стан здоров’я кожного середовища може бути поліпшений, усуваючи такі відвали. Утилізацію використаних шин слід зменшити до найнижчого мінімуму через небезпеку для здоров’я, яку вона має на кузові.
EMJAC зробила сміливий крок вперед, створивши рішення, яке об’єднує як блокчейн, так і зелену технологію для ефективного управління та переробки відходів та забезпечує глобальну маркетингову платформу для екосистеми відпрацьованих шин.



BLOCKCHAIN?

Як завжди, майбутнє невизначене, але одне — це точно — спосіб зберігання та обміну інформацією змінюється, і навряд чи енергетичний ринок виглядатиме так само через десятки років.
Якщо використати для добра, блокчейн може зіграти ключову роль у прискоренні переходу відновлюваної енергії.
Як блокчейн може вплинути на енергетичний сектор?
Здатність Blockchain дозволити однорангові енергетичні транзакції може суттєво порушити енергетичний сектор, особливо шляхом заохочення децентралізації.
Зростаюче використання невеликих відновлювальних джерел енергії, таких як сонячні батареї на даху, може створити стрес для електромереж, розроблених з урахуванням великих централізованих електростанцій. Дозволяючи однорангову торгівлю енергією та стимулюючи місцеве споживання під час виробництва, блокчейн може стабілізувати мережу, сприяючи цій децентралізації.
Однак, якщо користувачі платять один одному безпосередньо, багато традиційних ринкових ролей можуть бути поставлені під сумнів, включаючи операторів розподільних мереж, торгових мереж, постачальників, операторів вимірювальних точок, балансуючих груп тощо. Перш за все, blockchain пропонує високу безпеку для користувачів.
EMJAC (EMJ) інтегрує екосистему Ethereum blockchain, добре відому своїм децентралізованим підходом, який виконує розумні контракти для усунення та захисту відносин між EMJAC та його власниками токенів.

ПОСЛУГИ EMJAC

Завдяки блокчейну EMJAC підвищить прозорість та простежуваність глобального управління відходами, щоб зменшити незаконний захоронення, забезпечити підзвітну логістику та виробництво, захист навколишнього середовища, а також забезпечити повне відновлення та повторне використання енергії та вуглецю, що потрапили в пастку.
Ринок EMJAC також дозволить негайно обмінятися як на P2P, так і на B2B для накопичення, отримання та транспортування відпрацьованих шин, а також створення, угоди та відправлення повторно використаних товарів по всьому світу.

МІСІЯ EMJAC

-Використовуйте найновішу технологію Blockchain для вирішення глобального запасу відходів
-Скорочення незаконного скидання відходів шляхом створення цінності для відпрацьованих шин
-Впорядкуйте та прослідкуйте рух відпрацьованих шин від джерела до переробного заводу
-Збільшити відсоток глобальних відходів
-перероблено екологічно чистим способом
-Надання довгострокового сталого та поновлюваного енергопостачання у всьому світі
-Забезпечення рішення та торгової платформи для постачання відходів шин, логістики та продуктів
ABTOP : Maniecool                                                                                                                           
Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1692995

No comments:

Post a Comment